AKV Possensje: Dertig Stoeten

foto Rudy Bauwens

Bedankt mensjen ver aal eir possensje want ier es ver eir: den boek “Dertig Stoeten” van Possensje! 

Mede oprichter van Possensje, Tom Casteur en Cynrik De Decker van Flying Pencil sloegen de handen in elkaar. Dankzij de medewerking van tientallen Karnavalisten en (oud)-leden van Possensje, die hun ervaringen deelden, zelf teksten schreven en foto’s ter beschikking stelden, werd het een nostalgisch boek.  

De geschiedenis van deze carnavalsgroep én het Aalsters carnaval werden in elkaar gevlochten in 240 bladzijden, geïllustreerd door middel van méér dan 600 foto’s en afbeeldingen. Waarin de rode draad de dertig stoeten van Possensje is.  Het boek verschijnt in éénmalige oplage van 500 stuks.

Op donderdag 5 december wordt het boek voorgesteld in café de Kezzel in de Langestraat in Aalst om 19.30u.  Iedereen is hierop welkom en het boek zal op de avond zelf ook aangeboden worden aan 29€. 

Vanaf zaterdag 7 december zal het boek ook te koop zijn in de Standaard boekhandel in de Nieuwstraat, Pers en lotterijshop ‘den Arend’ binnenstraat 312, Café ‘De Kezzel’ in De Langestraat en Feestartikelen Liebaut in de Koolstraat. “