Belectron staat voor topservice en 2000 m2 elektroplezier

De Galmaardse elektroreus Belectron behoort tot de toonaangevers onder de elektrozaken. Met zijn 2.000 vierkante meter winkel- en serviceruimte is hij een topspelers in het Selexion XL-circuit. 

Belectron is tevens een dynamische zaak, een contact met de klant is primordiaal belang. Regelmatig worden er workshops gegeven en kunnen klanten op een educatieve en speelse manier kennismaken met de nieuwste producten en technieken.

Behalve een gigantisch aanbod van plasma en LCD tv-toestellen, audio, camera’s, video, dvd, foto, keukentoestellen en keukengerei, printers, faxen, telefonie, gsm, gps, multimedia, tablets en computers, grote en kleine huishoudtoestellen, verlichting, verwarming en airco, enz. biedt Belectron tevens de grootste merken aan de scherpste prijzen. Een professionele technische dienst die instaat voor een perfecte dienst-na-verkoop maakt het bedrijfsplaatje compleet.

Solide basis

Grondig advies en een vriendelijke service is bij Belectron nooit een optie maar altijd inbegrepen. Het familiebedrijf draagt vakkennis, service en klantvriendelijkheid al mee van sinds Rene Bellemans in februari 1956 de zaak opstartte. Samen met zijn echtgenote Chritiane Roobaert, dochter Gerda en kleinkinderen Nathalie en Christophe bouwde Rene de zaak uit tot een topbedrijf dat tot ver buiten Galmaarden actief is. Het Belectron-team werkt vandaag nog steeds vanuit de solide basis van motivatie, inzet, vakkennis er ervaring. De beste garantie voor kopen in vertrouwen en voor een onberispelijke service.

Belectron NV

Tollembeekstraat 21

1570 Galmaarden

054-58 60 92

belectron.selexion.be