Bellemanfeesten kleuren 1 mei

Als het over feesten en ambiance gaat zit je bij Taverne Den Belleman op het juiste adres. De taverne aan de Denderkaai in Ninove is al vele jaren een broedplaats voor leuke evenementen voor het grote publiek, zoals de Bellemanfeesten die op 1 mei voor de nodige ambiance zorgen.

De affiche van de Bellemanfeesten 2019 bevat voldoende ingrediënten om er een leuke dag van de maken aan de Denderkaai in Ninove. Er is voor elk wat wils, met een rommelmarkt, oldtimers, live-muziek, barbecue, enz. De festiviteiten beginnen al om 9 uur met de opening van de rommelmarkt. De vele kraampjes blijven open tot 22 uur, zodat het publiek een hele dag lang kan flaneren tussen de stands met allerlei producten.

De Zjielen

Op Rechteroever vindt tevens een ‘Grote braderij’ plaats. Hiervoor wordt om 14 uur het startschot gegeven. De stoet van oldtimers, pompiervoertuigen en tractoren is een ander aantrekkelijk onderdeel van het programma. Hiervoor wordt afspraak gegeven om 10 uur. Wie een hongertje voelt opkomen, kan terecht aan de barbecue van De Zjielen, die vanaf 12 uur doorlopend open is. 

De Bellemanfeesten worden verder gekruid met animaties en muzikale optredens van Fifties Fever en Back in Time. Reden genoeg om er op 1 mei ook bij te zijn daar aan de Denderkaai. 

Info en inschrijvingen: 0479/42 77 52.