Bistro Gelati verwent met heerlijke en uitgebreide kaart

Bistro Gelati verwent met heerlijke en uitgebreide kaart

Tim, Gabriella, Nathalie en Arne staan in Bistro Gelati borg voor kwaliteit in service.

NINOVE – Het gekende huis ‘Gelati’ op de Centrumlaan 10 in Ninove evolueerde van tearoom naar een volwaardige bistro. Daarvoor werd niet alleen het interieur grondig vernieuwd, ook de kaart onderging een opmerkelijke update. 

Op 1 mei gingen de deuren open van de vernieuwde Gelati. De naam van de zaak en de uitbaters zijn dezelfde gebleven, maar het interieur en de menukaart ondergingen een grondige facelift. Het nieuwe interieur oogt fris en modern en laat u in een rustige sfeer genieten van een lekkere hap, een verfrissend drankje, een heerlijk ijsje, milkshake, wafel of een pannenkoek.

Zeven jaar lang fungeerde Gelati als snack en tearoom, nu was de tijd rijp om door te groeien naar een bistro. Dat laat zich ook merken in de menukaart, die op maat gesneden is van de fijnproevers, met een waaier aan lekkere gerechten met verse ingrediënten. Daar zorgt chef Tim Dooms voor, die in de keuken assistentie krijgt van Gabriella.

Gelati pakt ook uit met een lunch en maandsuggesties, en laat u tevens genieten van een rijkgevulde wijnkaart. Beslist een aanrader, in volle centrum van de stad. De charmante bediening van Arne en zaakvoerster Nathalie is een extra argument om Bistro Gelati te bezoeken. Proficiat alvast ook van Infoblad Aktueel!

Nieuwe openingsuren: di 8-18u, wo 10-18u, keuken open van 11 tot 17.30u. Do-vr-za: van 10 tot…, keuken open van 11 tot 21u. Zondag, feestdagen en maandag gesloten, tearoom van 14u tot 17.30u. Tel: 054/33 63 85.