Bistro De Loft 2.0 verwent met heerlijke gerechten, pannenkoeken en gebak

ROOSDAAL – Bistro De Loft 2.0 aan de Ninoofsesteenweg 110 in Roosdaal is een aanrader voor wie graag culinair verwend wordt met ‘klassiekers’ uit de Vlaamse keuken, en heerlijke gerechten van Italiaanse en Griekse signatuur.

Chef Geert Buyl staat met zijn Bistro De Loft 2.0 garant voor een correct prijs-kwaliteit aanbod waarin voor elk wat wils op de kaart staat. Grote of kleine honger, in het gezellige interieur van Bistro De Loft 2.0 zit je altijd goed. De chef maakt er een erezaak van om de klanten te verwennen met ambachtelijk bereide gerechten.

Op kaart krijg je een brede waaier van ‘klassiekers’ aangeboden. Naast de verzorgde dagschotels zijn er garnaal- en kaaskroketten, vol-aut-vent-, stoofvlees friet, balletjes in tomatensaus en diverse croques. Daarnaast roept Bistro De Loft 2.0 ook helemaal ‘grootmoeders’ tijd op met lekkere stamppotten: prei stamppot met braadworst, wortel stamppot met chipolate, spinazie stamppot met burger,… heerlijk en authentiek.

Jarenlange ervaring

Chef Geert Buyl is een culinaire duizendpoot die ook op het Griekse eiland Kreta als keukenpiet zijn sporen verdiende. Deze jarenlange ervaring laat hij ook in zijn gerechten in De Loft tot uiting komen. Greek Moussaka, Blinchiki, Griekse sla zijn aanraders, net als de pasta’s en de tagliatelle kip met fijne kruiden, tagliatelle met gerookte zalm en groene asperges, tagliatelle met scampi diaboliek, spaghetti, lasagne (ook vegatarisch).

Geert die eveneens een gebrevetteerde barista is, wil zijn zaak laagdrempelig houden. Wie wil klangskomen voor een geurige koffie of een fris drankje is welkom, voor de zoetebekken zijn er pannenkoeken en allerhande gebak.

Bistro De Loft 2.0 sluit aan bij meubelzaak De Loft zodat u een bezoekje aan de meubelzaak  kunt combineren met de bistro, die alle dagen open is vanaf 10 uur. Verenigingen, sportclubs en particulieren kunnen er in groep (tot 50 personen) ook terecht voor allerhande gelegenheden, zoals etentjes ter gelegenheid van verjaardagen, recepties, enz. Chef Geert zal graag met u de mogelijkheden bespreken. (GP)

INFO

Bistro De Loft 2.0

Ninoofsesteenweg 110 – 1760 Roosdaal

0473/175 751- www.bistrodeloft.be