Car Gallery De Geyndt biedt antwoord op al uw autowensen

Op zoek naar uw droomwagen? Loop even binnen bij Car Gallery De Geyndt aan de Brakelsesteenweg  220 in Outer-Ninove. Een bezoek loont er altijd: ofwel staat uw favoriete auto in de showroom, ofwel vindt Car Gallery De Geyndt hem voor u! 

Familie De Geyndt is al vele jaren een begrip in de regio Ninove. Hun expertise en passie voor mobiliteit is vandaag ook het kenmerk van Car Gallery De Geyndt, het autobedrijf dat zowel nieuwe als jonge tweedehands- wagens levert. 

In de showroom wordt een brede waaier van auto’s en merken aangeboden, maar staat uw droomwagen er niet bij, dan kan Car Gallery hem voor u zoeken, én vinden, om het even welk merk! Het team van deskundige medewerkers staat er tevens garant voor een onberispelijke service met een gewaarborgde dienst na verkoop. 

Alle wagens zijn tot in de puntjes verzorgd en voorzien van de nodige fabrieksgarantie. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Het team is betrokken vanaf de beginfase van aankoop van het voertuig tot de eindfase.

Erkende carrosserie

De service voorziet trouwens in allerhande diensten, zoals het uitvoeren van onderhoud alle merken, carrosseriewerken, nazicht technische keuring, montage van banden, plaatsen van toebehoren zoals trekhaak, sensoren enz..

Ook kwaliteit draagt het autobedrijf hoog in het vaandel. Zo gebeurt een zorgvuldige selectie van de wagens door eigen beheer.  Een verlening van de waarborg tot 5 jaar kan desgewenst geregeld worden, net als financiering op maat. 

Elektrische laadpaal

Het bedrijf is ook helemaal mee met de elektrische stroming. Het terrein wordt uitgerust met een laadpaal voor elektrische wagens, maar wil u bij u thuis uw eigen laadpaal installeren, dan zorgt Car Gallery De Geyndt daar ook voor. 

Reden genoeg dus om dit unieke Car-Concept in Outer een bezoekje te brengen.

Car Gallery – De Geyndt

Brakelsesteenweg 220 – 9406 Outer

054 32 45 78 – info@garagedegeyndt.be

De Geyndt Carrosserie

DGC@garagedegeyndt.be