Caroline Verdoodt verbindt

Caroline Verdoodt verbindt

Als er iemand is die de mensen wil verbinden, is het Schepen Caroline Verdoodt. 

De Schepen van “Trejen” nodigt alle Terjodenaren uit op de nieuwjaarsreceptie die zal doorgaan op 20 januari in zaal Trejen van 11u30 tot 13 uur.

Onder het motto “Gezellig met Caroline Verdoodt“ zal de Schepen van Ruimtelijke Ordening en Planning er haar nieuwjaarsbrief voordragen. Ook Burgemeester Christophe D’haese zal er ongetwijfeld een woordeken komen placeren.

Alles wordt gratis aangeboden door de Vlaamse Kring en de muzikale omlijsting gebeurt door de Harmonie De Terjodenaren. 

De “Schepen van Verbinding” doet zelfs een oproep en verwacht er een delegatie van alle verenigingen van Terjoden. Met “De Keirk“ als epicentrum van Terjoden slaagde Caroline er in om het leven onder de spreekwoordelijke kerktoren nieuw leven in te blazen. En dat is waar iedereen nood aan heeft, een bruisende en veilige leefomgeving in de eigen buurt. 

De kerk van Terjoden werd in 2018 “De Keirk“, met een paar niet onopgemerkte evenementen zoals onder meer de voorstelling van de 13 geboden. Ook “Trejen op Wieltjes” zag opnieuw het levenslicht. 

De toekomst ziet er alleszins rooskleurig uit, niet alleen voor Caroline en haar partij, maar voor gans Terjoden, dat voor haar tijd toch altijd een beetje anti-Aalst was.