Fotografencollectief Appelterre exposeert in zaal Pax

APPELTERRE – Het Fotografencollectief Appelterre vzw is toe zijn de 39ste editie van het jaarlijks fotosalon tijdens het kermisweekend. De expo in zaal Pax loopt van zaterdag 5 oktober tot en met  maandag 7 oktober. Toegang gratis.

Na de thematentoonstelling verleden jaar, schakelt het collectief opnieuw over op het vertrouwde recept van vernieuwende en kwaliteitsvolle fotografie van de eigen leden.

Elf leden stellen hun werk tentoon: Hedwig D’Haeseleer, Eric Beyts, Lieven Vossen, Michel Masfrancx, Guy Minnaert, Trees Coppens, Luc Cromphout, Mieke D’hondt, Johan Jonckheer, Luc Meganck, en Fredric Tobias.

“Als fotograaf is het telkens een creatieve opdracht om jaarlijks een aantal foto’s te brengen die getuigen van inzicht, het streven naar kwaliteit en vernieuwing en ook inhoudelijk nog iets te vertellen hebben”, weet voorzitter Hedwig D’Haeseleer.

 Wanneer dit kan gerealiseerd worden onder vrienden, waar ervaringen en kennis worden uitgewisseld in een gemoedelijke sfeer en dit zonder al te veel concurrentie, maar met een gevoel van wederzijdse waardering en respect voor elkaars werk en kunnen, dan zijn we als vereniging niet alleen goed bezig met fotografie maar hebben we bovendien ook nog een sociaal maatschappelijke doelstelling gerealiseerd’, aldus de voorzitter. Info: https://fotografencollectief-appelterre.be