Het gonst van bedrijvigheid op tennis-en padelclub Players Ninove

Het wordt een overdrukke activiteitsmaand en winter op tennis- en padelclub Players langs de Okegembaan in Ninove.

Op 1 september startte officieel de tennis-en padelschool Players Academy. A-trainster Lynn Pieters en gewezen top-50 speler en ervaren rot in het vak,Niki Priem, hebben er een ganse schare bevoegde en gediplomeerde opleiders naast zich om er voor elkeen op elk niveau het beste van te maken, zowel zuivere recreanten als competitiespelers. Naast het tennis- en padelaanbod is er nu ook multi-move ; een lessenreeks waarbij de kinderen vanaf 4-5 jaar een twaalftal vaardigheden kunnen kweken in een plezante spelomgeving.

OPENDEUR

Op zondag 15 september kan men tijdens een opendeurdag trouwens kennis maken met alles wat er binnen en om de club gebeurt. Om 11 uur start het clubkampioenschap voor de jeugd, om 11u30 wordt een proeflesje ouder-kind gegeven, om 12 uur is er initiatie kidstennis en om 13u30 initiatie padel voor jong en oud. Voor de jeugd is er grime en een springkasteel voorzien, de ouderen kunnen genieten van een aperitief.

PADEL

De club pakte al meteen uit met een padeltornooi. Van 2 tot 8 september nemen de padellers deel aan een competitie in vier reeksen. Wie geïnteresseerd is in de “boomende” sport kan al eens een kijkje komen nemen.

TC Players neemt vanaf 21 september ook met 10 teams deel aan de najaarsinterclub van tennis Vlaanderen.

TENNIS

Op 16 september start het winterseizoen tennis. Daarvoor zijn nog enkele uren vrij in de twee sporthallen. Ondertussen nemen ook al zeven ploegen deel aan de najaarsinterclub en een team junior-veteranen speelt de intergewestelijke eindronde.

Gezien het succes van vorig jaar toen 92deelnemers kwamen opdagen, wordt ook deze winter een dubbelcircuit georganiseerd op vrijdagavond, zaterdag en zondag. Men wordt ingedeeld in groepjes van vier en men speelt drie keer met een andere partner. Ook niet-Players kunnen zich inschrijven en men speelt zoveel men wil. Iedere week kan men zich vrij inschrijven. 

Alle info: 054.321521 of www.tcplayers.be