Haaltert krijgt Parkconcert & Atom een 3e campingconcert!

Niet 1 maar 2 gratis events zal Jeroen Wiggeleer alias Dj Franzke(Jeroen Events) organiseren dit jaar op haalterste bodem.  Alles is 3 jaar geleden ontstaan door het allereerste campingconcert te organiseren op camping reamerik te Denderhoutem. Jeroen vond toen dat ze in Denderhoutem/ Haaltert zwaar achter zaten op de omringende gemeenten door geen parkconcerten te hebben! 

Nu stelt hij het 1ste Pantheon Vastgoed parkconcert voor op zaterdag 29 juni 2019!

De optredens zullen doorgaan op het plein aan de warande(bib) te haaltert & de kids kunnen dan tegelijktijd in het park spelen op springkastelen en genieten van het groen en de speeltuinen!

De optredens zullen starten vanaf 18u met coverband Disc Cover, Haalterst Talent(Maggy VAn Gyseghem & Ulrich Jacobs) , gevolg door een ode aan ANDRE HAZES (door Nico zingt Hazes). Nadien zal Xzent het warandeplein laten dansen & rocken om de avond af te sluiten met het optreden van een echt idool “DEAN”.

Er kan gegeten en gedronken kunnen worden op ons groot terras. Dus geen redenen om niet af zakken naar het warandepark in Haaltert. 

Zowel het  parkconcerteide als het campingconcert zijn volledig gratis. Dit kan enkel door de steun van diverse lokale handelaars waarvoor Jeroen zeer dankbaar is!

Het campingconcert op zaterdag 10 augustus @camping reamerik start om 16u met Fried Ringoet (gekend van belgium’s got talent), gevolgd door Luc Provost Live, Fifties Fever, De Helaasheid der zingen en afsluiten doen we met de enige echte Sam Gooris!

Voor de kids is er een meet & Greet met Elsa Frozen & Darth Vader (Star Wars)

Beide events  worden georganiseerd is samenwerking met het feestcomite van haaltert.

Voor meer info kan u terecht op het nr 0486/996156