Infano vzw verwent ouders met complimentenkoekjes

Dit jaar neemt Infano vzw actief deel aan de ‘Week van de opvoeding’, dat jaarlijks plaats vindt van 16 tot 23 mei.  Tijdens die week zetten organisaties, zoals Infano vzw, ouders en andere opvoeders in de bloemetjes. Ook kinderopvang Zonnetje Borchtlombeek van Infano vzw draagt haar steentje bij.

Het thema van ‘Week van de opvoeding’ is dit jaar ‘Opvoeden in je buurt’; wat inhoudt dat je als ouder je kind niet alleen hoeft groot te brengen. Je doet het samen met de hele buurt, onder meer ook met de kinderopvang, waar kinderen vaak heel wat tijd doorbrengen.

Zo ook de kinderopvang Zonnetje Borchtlombeek van Infano vzw. De kinderbegeleiders bakten samen met de kinderen lekkere complimentenkoekjes; koekjes op basis van chocolade en cornflakes. Hierbij voegen de kinderbegeleiders telkens een complimentje toe in verband met opvoeding. Resultaat: goedgevulde buikjes maar vooral zeer tevreden ouders en kinderen!

Infano vzw is de grootste privéspeler op de markt van de kinderopvang in België. Infano vzw vangt elke dag 14.000 kinderen op in 101 locaties, verspreid over meer dan 40 gemeenten.

500 medewerkers zetten zich elke dag in om de kinderen de beste zorgen te geven in kinderdagverblijven, binnen- en buitenschoolse opvang, dienst voor onthaalgezinnen en bedrijfsopvang. Infano vzw heeft ook een eigen studie- en adviescentrum om lokale besturen en kinderopvangdiensten te helpen hun diensten te optimaliseren.