Klasbak

De auteurs van het jubileumboek 100 jaar Eendracht Aalst wisten naast Gilles De Bilde, Jan Ceulemans en Paul Van Himst ook Dries Mertens te pakken voor een interview.
Verrassend is dat niet helemaal omdat Driesje in 2006 zowaar in het shirt van den Iendracht rondliep. Sommigen hadden toen nog hun twijfels maar intussen is de Rode Duivel wel uitgegroeid tot een onmisbare pion. Al dan niet believers van toen zullen ongetwijfeld met belangstelling het “verhaal” van de sterspeler lezen en met enige nostalgie terugdenken aan die heuglijke tijden toen vedetten en vedetten-in-spe nog graag naar de traditieclub kwamen.

Klasse
Toen tijdens en interview in Schotland zijn woorden vertaald werden dat hij “in a small team in Belgium” speelde reageerde Dries onmiddellijk. “I never said small team”. Als dat geen klasse is !!!
Ondertussen is ook al zo goed als zeker dat den Iendracht dan toch thuis mag aantreden voor de bekermatch tegen KAA Gent. Dus allen naar het Pierre Cornelisstadion om op 25 september ons aller Iendracht voorbij de Buffalo’s te schreeuwen !!!

Het filmpje kan je hier bekijken: