Kontent is er om (letterlijk) te lachen

MEERBEKE – Kontent is een vereniging opgericht door 4 enthousiastelingen uit de Ninoofse deelgemeente Meerbeke: Danny D’Hauwer, Ellen Pierreux, Danny Jenquin en Koen D’Hondt. Danny D’Hauwer wil met het initiatief een antwoord te bieden op het negativisme in onze samenleving. 

Hij vond al snel drie vrienden die hieraan wilden meewerken. “ Kontent is een louter privé-initiatief, los van politieke of andere bewegingen en onze naam beschrijft dus letterlijk en figuurlijk waarvoor we staan. Enerzijds willen we mensen een goed gevoel geven en content maken, anderzijds willen we ook wat inhoud bieden en verwijzen we dus naar de Engelse benaming,” legt Danny D’Hauwer uit.

Op vrijdag 18 oktober organiseert Kontent zijn eerste Feel Good Event in de voormalige St Theresia Kerk in Ninove, nu gekend als Berdam. Het programma van de avond is niet alleen inspirerend, maar bevat tal van verrassingen. Centrale spreker is Marc Herremans, een voormalig internationaal topsporter/triatleet die door een ongeluk op training in een rolstoel belandde. 

“De surprise in het programma zit voornamelijk in het tweede gedeelte, al verklappen we bewust de inhoud hiervan niet. Juist dat verrassingselement zal kenmerkend zijn voor de toekomstige events die we nog willen organiseren. Maar we garanderen alvast dat er gelachen zal worden”, weet Danny.

De Feel Good deuren gaan open om 19 uur. 

Kaarten kosten 15 euro (niet gelachen, geld terug) en zijn verkrijgbaar via Kontent@outlook.be