Kweekkooi.be: Uw partner voor het bouwen van aluminium kooien & volières

Naast een uitgebreid assortiment voeding en toebehoren voor vogels, duiven, honden, katten en andere kleine huisdieren is Kweekkooi.be gespecialiseerd in het maken van aluminium kooien, benches en volières op maat.

In de ruime toonzaal staan diverse opstellingen van volières, buitenkooien en meer dan 50 verschillende kweekkooien waar de klant alvast wat ideeen kan opdoen.

Alles wordt samen met de klant uitgetekend en nadien uitgewerkt uit tot een prachtige volière, buitenkooi of kweekkooi. Alles wordt ontworpen in functie van de soort vogels en beschikbare ruimte.

Geen massaproductie dus, maar kwaliteit boven kwantiteit waar de prijs/kwaliteit verhouding steeds hoog in het vaandel gedragen wordt.

Naast eigen productie beschikt Kweekkooi.be over een uitgebreid assortiment specifieke aluminiumprofielen, koppelstukken, plaatmateriaal, draad enz… en zijn reeds vele doe-het–zelvers en hobbyisten met het gamma vertrouwd .

Al deze materialen zijn in verschillende uitvoeringen en kleuren beschikbaar waardoor deze ook voor totaal andere doeleinden tegenwoordig gebruikt worden zoals vijveroverkappingen, bloembakken, rekken, kasten enz..

Op de website www.kweekkooi.be kan u alle informatie en prijzen vinden.

Tip: er zijn opendeurdagen op 31 oktober en 1 november van 9u.30 tot 17 uur.

Kweekkooi.be

Hoogstraat 173 A – 9550 Herzele

053 42 45 24 – 0472 88 80 86 – www.kweekkooi.be