Lachmicrobe slaat toe bij Maantje Roosdaal

ROOSDAAL – De kinderen van Maantje Roosdaal, een Initiatief voor Buitenschoolse Opvang van Infano vzw, mochten giechelen en grinniken in het kader van de Jeugdboekenweek , dit jaar met het thema humor. 

“We nodigden Dagmar Francois uit, een medewerker van de bibliotheek in Roosdaal”, vertelt Marion Boom, teambegeleider-coach van Maantje Roosdaal. “Dagmar Francois kwam de kinderen vertellen over het verhaal ‘Kamishibai’, een boek vol humor over de ‘Zoeperspin’, met als gevolg dat de kinderen samen met de kinderbegeleiders konden schuddebuiken en schateren”.

Na een leuke leesnamiddag, trok het team van Maantje Roosdaal nog een humoristische foto aan de hand van snorretjes en brilletjes. Zo hopen zij een voorleesmoment met Maaike Cafmeyer, de meter van de Jeugdboekenweek, te winnen.

Infano vzw is de grootste privéspeler op de markt van de kinderopvang in België. Infano vzw vangt elke dag 14.000 kinderen op in 101 locaties, verspreid over meer dan 40 gemeenten.

500 medewerkers zetten zich elke dag in om de kinderen de beste zorgen te geven in kinderdagverblijven, binnen- en buitenschoolse opvang, dienst voor onthaalgezinnen en bedrijfsopvang. Infano vzw heeft ook een eigen studie- en adviescentrum om lokale besturen en kinderopvangdiensten te helpen hun diensten te optimaliseren.