MEGA PAASEIEREN ZOEKTOCHT

MEGA PAASEIEREN ZOEKTOCHT

Na een spetterende openingsreceptie op donderdag 26 maart met tal van evenementen opende Villa Wetthra zijn deuren voor het publiek op zaterdag 28 maart.

De verwachtingen blijven hooggespannen in deze volledig vernieuwde zaak. En aan die verwachtingen willen Mario en Maureen en Savas en Maria voldoen door op geregelde basis evenementen te organiseren.

Het paasweekend is dan ook de aanzet voor het eerste gebeuren.

In het prachtige park van het Provinciaal Domein Den Blakken organiseren zij de eerste MEGA PAASEIEREN ZOEKTOCHT.

Maureen Bogaert, Public Relations & Events Manager zegt hierover: “Van bij de opstart van het VILLA WETTHRA project hebben we ons voorgenomen om in onze events vaak rond en met kinderen te werken. Zo is er geregeld een “bring your kids” avond waar we instaan voor professionele kinderanimatie in samenwerking met FUN-EVENTS, de ouders kunnen gezellig tafelen terwijl de kinderen zich amuseren met ballonplooien, goochelen, knutselen met Playmais®, en tal van andere activiteiten. Specifiek voor het paasweekend organiseren we de eerste mega-paaseierenzoektocht. Het park leent zich hier perfect toe.

Er zijn heel wat verborgen plekjes waar de paashaas de eieren kan verstoppen. Kinderen moeten terug leren genieten van de natuur, weg van alle virtuele verleidingen”

Voor deze zoektocht verstopt de paashaas, die trouwens ook aanwezig zal zijn op het evenement, 500 isomo eieren in het park.

De door de kinderen gevonden eieren worden daarna ingewisseld voor een chocoladepakket, ieder deelnemend kind krijgt hetzelfde pakket, onafhankelijk van de “oogst” van zijn zoektocht. Er zijn echter ook 10 zilverkleurige eieren verstopt die recht geven op een extraatje.

Als klap op de vuurpijl ligt er een GOUDEN ei ergens in het park verborgen. De vinder van dit ei wint een waardebon voor Disneyland Parijs twv. 500€.

De inschrijving bedraagt 5€ per kind. Als je reserveert voor de aansluitende paasbrunch dan betalen de kinderen 10€ ipv 19€. Volwassenen betalen 45€ voor een rijkelijk gevuld brunchbuffet.

Inschrijven kan je telefonisch op het nummer 09/3667155 of per mail met vermelding van naam, telefoonnummer en aantal kinderen op reservaties@villawetthra.be.

Villa Wetthra – beleef het verassend anders – Wegvoeringstraat 308 – Provinciaal Domein Den Blakken – 9230 Wetteren