Officiële opening Assistentiewoningen residentie De Ster te Erpe-Mere

Op 11 maart werd Residentie ‘De Ster’ officieel geopend door burgemeester De Waele. De residentie bevindt zich op zeer korte afstand van de dorpskern. Het complex is ingeplant in een groene, rustige omgeving met een uniek landelijk uitzicht aan de achterzijde.

Voor wie graag beweging ziet biedt de voorkant van het gebouw mogelijkheden.  In de ruime aangelegde tuin is een groot zonneterras, petanquebanen, een grasveld en een dierenweide voorzien.

Het gebouw bestaat uit 34 appartementen, verdeeld over 3 verdiepingen. In residentie ‘De Ster’ is er een gezellig cafetaria met een ruim zonneterras, een sfeervolle gemeenschappelijke ruimte die men ook privé kan gebruiken, een fitness en revalidatieruimte en een wasplaats. De flat is ruim genoeg om 2 personen te huisvesten. De inrichting gebeurt volledig door de bewoner naar zijn smaak zodat hij/zij er zich optimaal thuis voelt.

Zorggroep Eclips staat in voor de zorg. De woonassistent houdt zitdagen in de residentie en organiseert wekelijks een activiteit voor de bewoners.

Voor noodgevallen en oproepen is er een permanentie van 24/24 uur. Indien gewenst kan er een beroep gedaan worden op verpleging, gezinszorg, kinesitherapie, warme maaltijden… In het cafetaria kunnen de bewoners ’s middags een warme maaltijd nuttigen.  Het cafetaria is ook open voor bezoekers van 11.30 tot 17 uur. Er zijn nog enkele appartementen te koop en te huur.

Meer info: 0493 499 994 (Annick)

of info@seniorflat.be