Open VLD Ninove zet Michel Casteur op plaats 2

Nadat Open VLD Ninove burgemeester Tania De Jonge unaniem als lijsttrekker aanduidde zal de voormalige burgemeester Michel Casteur de 2de plaats trekken voor de gemeenteraadsverkiezingen. 

Het was lang niet duidelijk of de ere-burgemeester nog actief zou blijven. Maar als gemeenteraadslid blijft de gewezen burgemeester zich sterk engageren in de Ninoofse politiek. “ Ik heb er nog steeds heel  veel goesting voor. Het dienen van de Ninovieter, mee oplossingen zoeken voor de noden en vragen van de mensen in onze stad, en de voldoening dat ik met mijn gezag mee oplossingen kan vinden blijft mijn belangrijkste drijfveer. Vandaar dat ik mee mijn schouders wil zetten achter het toekomstproject die we met Open VLD willen realiseren in onze stad”, argumenteert Casteur.

Ook burgemeester Tania De Jonge is bijzonder blij met het engagement van de oud burgemeester: “Met zijn ervaring en zijn 2682 stemmen uit 2012, biedt Michel een belangrijk surplus voor Open VLD Ninove.  Met Michel er bij tonen we de hechtheid van onze Ninoofse blauwe familie en kunnen we het sterk merk dat Open VLD in Ninove is beklemtonen. We willen we de grootste partij zijn én blijven in Ninove. Maar naast ervaring gaan we uiteraard ook voor vernieuwing en verjonging”, klinkt het bij Tanja De Jonge