Primeur voor Vlaanderen: Dorpspastoor brengt cd uit met kerstboodschap

 Pastoor Penne uit Galmaarden schrijft geschiedenis door als eerste dorpspastoor in Vlaanderen een cd uit te brengen. 

Op de tonen van een schitterende melodie brengt hij een pakkende Kerstboodschap, waarbij hij het huidige vluchtelingenprobleem op een opmerkelijke wijze linkt aan de gebeurtenissen in de Kerststal. Van pastoor Penne is geweten dat hij een zeer gedreven en gemotiveerde parochieherder is die ook nationale bekendheid kreeg doordat vele van zijn werkzaamheden de media haalden.

“Toen Henri Spider bij mij aanklopte met het idee voor deze cd was ik meteen enthousiast omdat de echte waarde van het kerstverhaal hier aan bod komt. In de tekst die Henri Spider schreef wordt het originele kerstverhaal op sublieme wijze versmolten met de hedendaagse leefwereld”, zegt pastoor Penne

Michel Charmant zorgde voor een passende compositie en muzikale duizendpoot Eddy Govert stond in voor de artistieke coördinatie. De single cd ‘Kerstboodschap’ van pastoor Penne mag een unicum  genoemd worden en zal velen even laten stilstaan bij de bijzondere wijze waarop een maatschappelijk probleem op een menselijke en treffende wijze wordt vertolkt.

De single wordt verdeeld en verkocht door D & V via de onlineshop www.dvshop.be . Hij kan ook gedownload en gestreamd worden.