Pure Lifestyle opent nieuwe winkel in Ninove

Pure Lifestyle opent nieuwe winkel in Ninove

Méér Apple, méér interieur, méér lifestyle

Op 3 december opende de nieuwe winkel van Pure Lifestyle, een officieel erkende Apple shop én interieurwinkel, aan de buitenkant van het Ninia Shopping Center in Ninove.  Pure Lifestyle zit in de vroegere winkel van Mexx, verdeeld over twee verdiepingen. En met 800m2 aan winkeloppervlakte is de nieuwe Pure Lifestyle maar liefst drie keer groter dan voorheen. 

Steven Van den Eynde (zaakvoerder) en Koen Van Liefferinge (Retail Manager) zijn ondernemers met visie en gevoel voor fijne dingen. Hun zaak is niet alleen een geweldige blikvanger, Pure Lifestyle is zonder meer een aanwinst voor Ninove, en bij uitbreiding voor de hele regio. Het winkelpand kreeg van Pure Lifestyle een complete facelift en valt op door zijn strak maar warm ontwerp, een combinatie van Scandinavische invloeden en een knap staaltje van industrieel design.

Nieuw hoofdstuk

Pure Lifestyle ging bijna 10 jaar geleden van start op initiatief van Steven Van den Eynde,

journalist en voormalig marketing manager bij Apple België. Na zijn vertrek bij Apple in 2007 startte Steven Pure Lifestyle op, een interieurwinkel met Apple als rode draad. Het is een uniek concept, de combinatie van Apple en de betere interieurmerken was een schot in de roos.  De zaak is intussen aan een nieuw hoofdstuk begonnen aan de buitenkant van het Ninia Shopping Center. Apple is méér dan ooit het vlaggenschip van Pure Lifestyle. 

Totaalinrichting

Als officiële Apple reseller is Pure Lifestyle sterk in service en productkennis. De smaakvolle Apple-inrichting is te danken aan de interieurafdeling, die met 600m2 ruim 3 keer groter is dan voorheen. “We focussen op meubilair en een sterke selectie van woonaccessoires. Nieuw is totaalinrichting”, zegt Steven Van den Eynde. Zo kan Pure Lifestyle straks dus je hele woning inrichten, inclusief je nieuwe keuken, maatwerkkasten en meubilair. 

Alle info op www.purelifestyle.be