Qualitas al 15 jaar synoniem voor kwaliteit tegen een eerlijke prijs

WICHELEN – Het keukenbedrijf Qualitas uit de Paepestraat in Wichelen viert zijn 15de verjaardag en dat gebeurt met passend feestgedruis. Qualitas houdt een heuse verjaardagsmaand en de klanten mogen meevieren. Zij worden verwend met een mooie verjaardags-actie: bij aankoop van een keuken zorgt Qualitas voor gratis plaatsing en krijgt u er een handige keukenmachine van AEG bovenop.

De tijd vliegt snel en Qualitas heeft hem alvast goed gebruikt. Het bedrijf dat gespecialiseerd is keukens, dressings, inbouwkasten, badkamermeubelen en totaalinrichting bestaat 15 jaar en werkte zich op van bescheiden onderneming tot toonaangevend keukenbedrijf. De filosofie van Qualitas bleef  vanaf dag één tot vandaag ongewijzigd: topkwaliteit tegen een eerlijke en scherpe prijs! Deze maatstaf werd vast onderdeel in de werking van Qualitas en dat zette het bedrijf op een toppositie als keukenbouwer.

Het dynamische team met eigen ontwerpers en monteurs leeft voor zijn job en voor zijn klanten. Geen inspanning is hen teveel om samen met de klant te werken aan diens droomkeuken. Er wordt niet alleen getekend en gezocht naar het beste ontwerp en materialen, maar evenzeer naar een correcte prijs. Qualitas is er fier op dat het publiek zijn streven naar de’ perfecte prijs-kwaliteit verhouding zonder verkooptruukjes’ weet te waarderen.

Tevreden klanten

De klantvriendelijke aanpak leverde de Wichelse keukenbouwer al meer dan 4.500 tevreden klanten op. Om de bezoeker een goed overzicht te geven van wat het bedrijf te bieden heeft, werd de toonzaal aangepast aan de brede waaier van activiteiten. In de immense showruimte worden permanent 40 keukens gepresenteerd, samen met badkamermeubelen en een uitgebreide afdeling dressings en maatwerk. Beslist een bezoekje waard, de koffie en het gebak staan klaar.

Vijftien jaar onafgebroken inzet bezorgde Qualitas Keukens een uitstekende reputatie. Het bedrijf is vast van plan om die de komende jaren verder uit te bouwe