Rechteroever Ninove maakt het gezellig met kerstmarkt en feeërieke truckshow

Rechteroever Ninove maakt het gezellig met kerstmarkt en feeërieke truckshow

Na het succes vorig jaar van de eerste Kerst-Truckshow in Ninove maken op zaterdag 1 december de mooi verlichte trucks opnieuw hun opwachting aan de Denderkaai op Rechteroever. De ‘kerstsjouwfeurs’ en Hubert van café Den Belleman en zijn team staan in voor de organisatie.

Door een uitbreiding van de beschikbare ruimte op het Dr Hemmerijckxplein en Denderkaai zullen er 100 truckers aanwezig zijn om hun vrachtwagen te tonen aan het publiek. De VDAB zal aanwezig zijn met een opleidingstruck, en men kan op deze avond ook terecht aan een stand met accessoires voor vrachtwagens. 

Naast een aandenkingswimpel voor alle deelnemende vrachtwagens zullen ook drie trofeeën uitgereikt worden aan de mooist versierde trucks. De kerstmarkt ter hoogte van café Den Belleman wordt uitgebreid met tal van kraampjes en stands met kerstartikelen. Verschillende verenigingen trekken drank- en eetstandjes zodat ook aan het versterken van de innerlijke mens wordt gedacht.  

Alle evenementen gaan van start om 16 uur langsheen de Denderkaai en eindigen rond middernacht. Het wordt weer gezellig daar op Rechteroever.