Unizo start afdeling op in Ninove

Unizo start afdeling op in Ninove

De Dag van de Ondernemer,  op vrijdag 16 november, kreeg in Ninove extra veel betekenis. Er werd die dag namelijk een gloednieuwe UNIZO-afdeling boven de doopvont gehouden. Acht geëngageerde Ninoofse ondernemers vormen het bestuur van ‘UNIZO Ninove’. 

“Tot nu toe had UNIZO nog geen voet aan wal in Ninove. Dat er nu een afdeling werd opgericht, toont aan dat er echt wel nood was aan een werking die alle types van ondernemers met elkaar verbindt”, zegt kersverse voorzitter van UNIZO Ninove Jan Van Der Jeught. 

In Oost-Vlaanderen telt UNIZO een 50-tal lokale afdelingen. Die afdelingen informeren ondernemers, organiseren activiteiten en verbinden de lokale ondernemers met elkaar. Een lokale ondernemersvereniging betekent ook een grote meerwaarde op het vlak van communicatie met het stadsbestuur. Redenen genoeg voor advocaat Jan Van Der Jeught om mee de schouders te zetten onder het UNIZO-project voor Ninove.

Mooie toekomst

Jan Van Der Jeught: “We zijn ervan overtuigd dat UNIZO Ninove van grote betekenis zal zijn voor de ondernemers. Dankzij het vrijwillig engagement van enkele Ninoofse ondernemers uit diverse sectoren, kunnen we samen werken aan een mooie toekomst voor het ondernemerschap in Ninove. We zullen er alles aan doen om de  ondernemers goed te informeren, en we gaan werken aan een goeie communicatie tussen ondernemers onderling maar ook met het stadsbestuur, om zo tot mooie initiatieven te komen”.