Vijfhoekfeesten rocken!

Vijfhoekfeesten rocken!

TOLLEMBEEK – Op 12 en 13 augustus rockt het in Tollembeek. De vijfhoekfeesten staan dit jaar volledig in het teken van rock. Zowel nieuw talent als gevestigde waarden betreden er het hoofdpodium. 

Op zaterdag  serveren de Vijfhoekfeesten Milo Meskens, St Grandson, The Clement Peerens Explosition en Meuris. Een strak menu dat ongetwijfeld door velen zal worden gesmaakt. Op de tonen van Backseat, de winnaar van de free podium-organisatie in het kader van Lokale helden, wordt de openingsdag afgesloten.

Op zondag mag Studio Brussel het publiek opwarmen met ‘Was het nu 80 90 of 2000’, om vervolgens het nieuwe Buckle Fish, eveneens een winnaar van het free podium, op Tollembeek los te laten. Met Jacle Bow en Arno Live in Concert gaan de Vijfhoekfeesten helemaal in overdrive en wordt festivalterrein ondergedompeld in dampende rocksferen.

Eens Arno & co goed en wel verteerd zijn, is het weer tijd voor Studio Brussel om de zaak muzikaal af te sluiten. DJ’s van Studio Brussel houden een party met ‘Was het nu 80 90 of 2000 ’. Tickets en info kan u vinden op www. vijfhoekfeesten.be.  Hou ook onze krant van 12 juli in de gaten, dan geven we gratis combitickets weg!