Villa Wetthra – beleef het verrassend anders

In september 2013 vernemen Savas Moschidis en Mario Hulpia dat de concessie voor de villa op het provinciaal domein “Den Blakken” in Wetteren opnieuw gegund wordt. Ze dienen een businessplan in en op 27 september 2014 beslist de provincie dat Mario en Savas de concessie mogen uitbaten.

Van bij hun eerste bezoek aan het pand zijn zij ervan overtuigd dat deze concessie, mits een professionele aanpak, een nieuwe wind door “de stuifduinen” kan doen waaien.

Wetteren heeft nood aan een ontmoetingsplaats voor de Wetteraar, het bedrijfsleven, het socio-cultureel verenigingsleven. Voor de occasionele bezoeker van het prachtige park en de fietsers en wandelaars die het domein als stopplaats aandoen wordt Villa Wetthra een oase van rust.

 

Naast een eigentijdse brasserie en tea-room is Villa Wetthra er ook voor vergaderingen, seminaries, bedrijfsevents en al uw feesten.

Bovendien zijn er op geregelde basis workshops, concerten en tentoonstellingen. Zo zijn er al 50 workshops gepland met VELT, komt Lies Martens (Vlaanderen Vakantieland) een workshop geven rond bloemschikken en heeft Pieter Porters 2 exclusieve workshops toegezegd aan Villa Wetthra.

aaseierenraapdag 

Het openingsweekend op 28 en 29 maart wordt feestelijk gevierd met een openingsmenu aan 39€ pp-All Inn en een brunch op zondag aan 45€ pp.

Op paaszondag is er een mega paaseierenraap in het park voor kinderen tot 12 jaar. De paashaas die live aanwezig is verstopt 500 eieren in het park, waaronder 10 zilveren en 1 gouden. De kinderen wisselen de gevonden eieren in voor een chocoladepakket, de zilveren eieren worden extra beloond, voor de vinder van het gouden ei is er een waardebon voor Eurodisney twv 500€! Inschrijven kan via www.villawetthra.be.

 

Details vind je op www.villawetthra.be of op de facebook pagina Villa Wetthra. Telefonisch kan je inlichten vragen op 093667155.

 

Villa Wetthra – beleef het verrassend anders – Provinciaal Domein Den Blakken – Wegvoeringstraat 308 – 9230 Wetteren