Vogelkooien en volières op maat bij Kweekkooi.be

Een paar jaar geleden richtte Guy De Winter zijn eigen bedrijfje Kweekkooi.be, op. Guy produceert vogelkooien en volières op maat van zijn klanten. “Eigenlijk is het een uit de hand gelopen hobby”, zegt hij. “Ik ben zelf al lang een actief vogelkweker. Steeds meer besefte ik dat er geen bedrijf op de markt was dat degelijke vogelkooien op maat maakte. Aanvankelijk startte ik met het  in elkaar knutselen van mijn eigen kooien en zo groeide een en ander uit tot een fulltime bezigheid.”Een vogelkooi en volière moet niet alleen onderhoudsvriendelijk zijn. “Je moet goed op de hoogte zijn van het soort vogel dat in de kooi zal gehouden worden”, aldus Guy De Winter.

Zijn aluminium kooien en volières gaan levenslang mee.“Ook het reinigen ervan is zeer eenvoudig: de vogels verwijderen, afspuiten met de hogedrukreiniger en klaar is kees.”

Door het succes is alles in een stroomversnelling geraakt en zijn we sedert begin dit jaar uitgeweken naar een nieuwe locatie van 600m² waar we het assortiment fel hebben uitgebreid.

Wij bieden ook alle onderdelen apart aan voor de doehetzelver die kooien, volières, hondenbench, onderkasten enz wil gaan bouwen.

Maar ook hebben we nu een totaalpakket voor uw huisdieren van voeding en toebehoren voor vogels, hond, kat, duif, kippen en andere kleine neerhofdieren van de beste merken zoals versele, beyers, Royal Canin, eukanuba, pedigree, whiskas, katz enz …

Ga zeker even langs, Ann en Guy zullen u met het nodige advies te woord staan!

Kweekkooi.be

Hoogstraat 173 A – Herzele

0472 888 086 – 053 42 45 24