Wellcare biedt een persoonlijk concept voor meer thuiscomfort en welzijn

Wellcare biedt een persoonlijk concept voor meer thuiscomfort en welzijn

HAALTERT – Thuiszorgwinkel Wellcare in de Stationsstraat in Haaltert biedt u een breed assortiment aan van hulpmiddelen en diensten op vlak van mobiliteit, zelfredzaamheid en comfort die u het leven een stuk gemakkelijker en comfortabelere maken. Tevens stelt Wellcare deskundige medewerkers ter beschikking: orthopedisten en bandagisten en beschikt de organisatie over een hoorcentrum. 

Heeft u recht op een tussenkomst via de mutualiteit? Wellcare zorgt voor de nodige administratieve ondersteuning. Kan u zich moeilijk verplaatsen, dan komt een medewerker graag bij u langs.  De missie van Wellcare is duidelijk: een persoonlijk concept aanbieden dat bijdraagt tot meer thuiscomfort, gezondheid en welzijn.  Hoe en waar u het wenst en in elke thuissituatie.

Dankzij het onafhankelijk advies, de deskundige medewerkers die luisteren naar uw behoeften en het uitgebreide aanbod, helpt Wellcare u op weg om u weer mobiel te maken zowel binnen- als buitenshuis. Op die manier wordt u geholpen om uw zelfstandigheid te behouden op een veilige manier.

Ruim aanbod

Het aanbod van Wellcare is groot, gaande van krukken, wandelstokken, rollators, en rolstoelen tot scooters en trapliften. De scooters zijn elektronische drie- of vierwielige rolstoelen met een mechanische besturing, die zowel binnen- als buitenshuis kunnen gebruikt worden. Een scooter brengt u overal naar toe.

De trapliften maken het u mogelijk om ongehinderd naar de verdieping van uw huis te gaan. In de thuiszorgwinkel kan u deze gratis uitproberen.

Daarnaast bestaan er tal van hulpmiddelen ter ondersteuning van de dagelijkse handelingen en uw leefcomfort. Wellcare verhoogt uw comfort en biedt u een passende oplossing voor allerhande pijnklachten. De organisatie doet daarbij een beroep op specialisten. Het  gespecialiseerd personeel, bandagisten, ergotherapeuten, audioloog staan borg voor een professionele service.

Audioloog en uitleendienst

Gehoorverlies/oorsuizen wordt vaak gerelateerd met ouder worden, maar er zijn vele oorzaken. De afdeling audioloog zal samen met u de mogelijkheden overlopen welke het best bij u past. De hoortest is gratis en vrijblijvend. Indien u overgaat tot een hoortoestel, zal de audioloog een aanvraag indienen bij uw mutualiteit voor terugbetaling.

Mensen worden graag zo lang mogelijk in hun eigen omgeving verzorgd. Op zoek naar een tijdelijke oplossing voor een acuut of tijdelijk probleem? Om te voorkomen dat u dure hulpmiddelen voor een korte periode moet aankopen, stelt Wellcare u heel voordelige standaardhulpmiddelen ter beschikking.  De uitleendienst staat voor u klaar.

Contact

Wellcare – Thuiszorgwinkel Haaltert

Stationsstraat 3 – 5 | 9450 Haaltert

Tel: 0468/ 31 58 31

De thuiszorgwinkel beschikt over ruime parkeergelegenheid en is makkelijk toegankelijk.