Livestream Valentijnshow met Johan Veugelers

Valentijnshow met Johan Veugelers

Op 13 februari zitten we al 11 maanden in deze “corona crisis” + 13 februari is ook de dag voor Valentijn waar normaal heel veel mensen omdat het zaterdagavond is iets gaan eten voor valentijn. Dit kan nu helaas niet en daarom bleef Jeroen Wiggeleer van Jeroen Events niet bij de pakken zitten. Omdat hij na 11 maanden eindelijk nog eens een volwaardige show wou organiseren presenteert hij op zaterdag 13 februari een grootste livestream Valentijnshow door Johan Veugelers, de man van Amore.

De show zal maar liefst 75 min van 19u45 tot 21u. En is zoals een een echt event. Jeroen kondigt de artiest aan & af maar inplaats van in de theaterstoel te zitten vanuit je kot.In de livestream worden ook enkele videoclips werkt. Kortom 75 min good feeling show!

De show is er voor echt iedereen een hart onder de riem te steken! Jeroen wil bij deze iedereen ook oproepen. Haal iets af bij de lokale horeca, koop je lokaal een goede flesje en zet je die avond voor je scherm.

De show is voor iedereen gratis te bekijken via de link die op www.jeroenevents.be zal staan.

Ons doel is van echt alle doelgroepen aan te spreken, zowel de verliefde koppeltjes die normaal gaan eten, als de echte concert fan & bovenal ook zeker de alleenstaanden en ouderen, dat zij allemaal een leuke avond hebben.

Wij kunnen deze show aanbieden door de premie van Vlaanderen (departement cultuur). 

Wij koppelen  er echter een goed doel aan.

Want naast de horeca, kappers, onze eventsector en nog vele andere zelfstandigen hebben ook de verenigingen het heel moeilijk. 

En daarom zetten we er eens 2 in de kijker:

De eerste sportclub Dais uit Lennik/Gooik die zorgt dat personen met een handicap kunnen sporten. Op www.dais.be ziet u wat ze allemaal doen.

Ook welzijnsschakel ‘t klikt te Haaltert zetten we in de kijker. 

Zij zorgen voor ondersteuning voor gezinnen met een beperkt inkomen. Van ze proberen van een gezonde voeding te voorzien tot eens een culturele uitstap te plannen.

De Show wordt gratis aangeboden door ons maar als je toch iets weer wil doen dan kan u een bijdrage storten aan 1 of allebei de verenigingen. Als is het maar 1 euro per vereniging, elke euro telt, en vele euro’s samen maakt ook een mooi geheel.

vzw Dais: BE 53777591086653 

Welzijnsschakel ‘klikt: BE 60001669367370

Wij hopen dat u geniet van de show!

Deel op sociale media

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email