Ontbijten met De Jeugd van Lut en Jan

De Jeugd van Lut & Jan bieden opnieuw ontbijtboxen aan

In het weekend van 20 en 21 maart kan je een ontbijtbox aan huis geleverd krijgen. Hiermee steun je de VZW om geld in te zamelen voor een nieuw jeugdlokaal.

De VZW die KSA Sint-Jan Haaltert en KSA Sint-Lut Haaltert verbindt en werd opgericht om voor een jeugdlokaal te zorgen. De afgelopen 5 jaar werd er al hard gewerkt, en nu is zover: in het voorjaar start de bouw van het jeugdlokaal in de Wypenstalstraat te Haaltert. De gunning werd toegekend, de uitgekozen bouwfirma begint weldra met de bouw en de KSA’s zullen volgend jaar eindelijk in een echt jeugdlokaal terecht kunnen!  Om de kas te spijzen kan je een lekkere ontbijtbox bestellen.

HET CONCEPT:

Voor de kleinsten is er een kinderbox (€7) in de aanbieding. 

Een volwassen persoon kan de keuze maken tussen een basis ontbijtbox (€14) of een luxe ontbijtbox (€24). En voor wie het net nog een tikkeltje meer mag zijn: de ontbijtboxen kunnen aangevuld worden met een fles Champagne (€22).

Opnieuw worden jullie verrast met wat huisbereids: gebakje, fruitsla, granola… Bijkomend kan je ook genieten van lekkers uit eigen dorp: pralines van chocolatier Anton en kaas van schapenmelkerij Bosschelle (beiden te Denderhoutem).

LEVERING AAN HUIS OF AFHALING:

De ontbijtboxen worden aan huis geleverd in groot-Haaltert (gratis), buurgemeenten Erpe-Mere, Aalst en Denderleeuw (+ 5 euro). Elders, prijs op aanvraag.

Wens je liever jouw bestelling af te halen? 

Gelegenheidspand: Ninovestraat 81 te Haaltert

Zowel bij levering als bij afhaling kan je kiezen uit volgende tijdstippen: (8u – 9u / 9u – 10u / 10u – 11u

JETONS:

Uiteraard kan je opnieuw jouw jetons (verdeeld door gemeente Haaltert aan haar inwoners) gebruiken om jouw ontbijtbox te betalen.

Ontdek en bestel jouw ontbijt en steun de Haaltertse jeugd!