Gezelligheid troef ten huize ‘Gezellig Landelijk’

gezellig_landelijk

Een gezellig huis om in te wonen: we dromen er allemaal van. Evy De Prez helpt u graag op weg. Met haar woonwinkel ‘Gezellig Landelijk’ aan de Keienberg 1 in Nederhasselt biedt ze een geweldige collectie van landelijke kleinmeubelen, decoratie en seizoensgebonden artikelen aan.

Bij aankomst aan het fraaie pand en de winkel van Evy valt het meteen op: hier gaan schoonheid en creativiteit hand in hand. Wie zijn interieur smaakvol en gezellig wil inrichten, zit hier aan het juiste adres. Zaakvoerster Evy De Prez zette haar droom om in werkelijkheid en opende begin dit jaar haar winkel gespecialiseerd in landelijke decoratie. Landelijk en stoer, maar evengoed met veel smaak en warmte. 

Het hele pand ademt de sfeer van gezelligheid, helemaal op maat van mensen die op zoek zijn naar originele en fraaie decoratiestukken. Aan kleinmeubelen, decoratie en seizoensgebonden artikelen geen gebrek, het aanbod is groot en uiteenlopend. 

De zaak biedt ook staande lampen en tuindecoratie aan, en leveringen zijn mogelijk. ‘Gezellig Landelijk’ is een absolute aanrader voor de meerwaarde zoeker. 

 

Keiberg 1 – 9400 Nederhasselt

0475 33 64 12

evydeprez@icloud.com

gezellig_landelijk_winkel