Salens DBL dé speciaalzaak voor tuinder en fietser

salens_gebouw

Nu de lente in volle actie is en bomen en bloemen aan een nieuw seizoen begonnen zijn, roept de tuin om aandacht. Ook de fietsbenen kriebelen volop. Dit is het goede moment om even langs te gaan bij Salens DBL, de Galmaardse speciaalzaak voor tuinmachines, E-bikes, fitness en kledij.

In de vernieuwde toonzaal van Salens DBL in de Nieuwstraat in Galmaarden lopen opendeurdagen. Een aanrader ook voor wie op zoek is naar een nieuwe grasmaaier, robot en andere toestellen om in de tuin  actief te zijn. Ook fietsers en liefhebbers van fitness vinden er de nieuwste snufjes inzake fietsen, E-bikes en gravel bikes. Testen kan, wat een extra troef is in uw keuze naar de meest geschikte fiets.

Het gamma ten huize Salens is zeer divers. De keuze in producten en topmerken is dermate uitgebreid dat er voor elk wat wils is. Dit zowel voor de tuin als voor de fietsafdeling, met inbegrip van hometrainers, crosstrainers, loopbanden, enz.

Wie met de groene vingers aan de slag wil, kan zijn keuze maken uit een brede waaier van grasmaaiers, zitmaaiers, robotmaaiers, tuinfrezen, verticuteermachines, trimmers, heggenscharen, hakselaars, kettingzagen, kantenmaaiers, bosmaaiers, bladblazers, grondboren, reinigingsmachines, enz. 

Topmerken

Ook het aanbod van accessoires en accu’s, laders, smeermiddelen en brandstoffen is erg ruim, net als de topmerken die de zaak aanbiedt. Salens DBL is onder meer verdeler van Stihl, Honda, Kettler, Stiga, Jo Beau, Etesia, Thompson, Isy, Victoria, en vele andere.

Deze speciaalzaak draait al drie generaties mee en heeft in die tijd een massa ervaring en deskundigheid opgebouwd. Klanten zijn hier aan het juiste adres om te kopen in vertrouwen en te genieten van een professionele service en klantvriendelijkheid. Hiervoor staan niet alleen de topmerken garant, maar evenzeer het gemotiveerde en deskundige team van het huis Salens DBL. 

Nieuwstraat 8 – Galmaarden

054 51 85 01

info@salensdbl.be

www.salensdbl.be

salens logo