Wandelzoektocht doorheen het stadscentrum Ninove

wandelzoektocht_ninove

De Koninklijke Karnavalraad Ninove organiseert een wandelzoektocht doorheen het centrum van de stad. De wandeltocht kan coronaproef afgelegd worden, op een moment dat je zelf kiest. De tocht staat open voor carnavalisten als niet-carnavalisten

Om tijdens deze moeilijke periode zonder evenementen iets om handen te hebben werkte de Karnavalraad een zoek-wandeltocht uit in het centrum van Ninove. Tijdens de 7 kilometer lange tocht kom je langs steegjes en plekjes die je mogelijk nog niet bekend zijn.

Er is ook een vragenronde aan verbonden, waarvan je de antwoorden op uw tocht kunt terugvinden. Hierdoor kom tijdens je de wandeling ook iets meer te weten over de geschiedenis van de stad. Goed uitkijken tijdens de wandeling is een must, want er is eveneens een fotoronde aan verbonden.

Praktisch: op de webside, www.carnavalninove.be, kan je de documenten afprinten, best in kleur, waarna je op pad kan. Je kan de tocht afleggen wanneer je dat zelf wenst en dit tot 30 juni 2021. De wandeling start op Dr. Hemerijckxplein en loopt doorheen het centrum.

Je deelnemingsformulier inleveren kan bij de leden van de Karnavalraad, of in de brievenbus van garage Central, of opsturen naar de Karnavalraad, Désiré De Bodtkaai 19, 9400 Ninove. Digitaal doorsturen kan ook via taufken@gmail.com. 

De zoektocht kroont tien winnaars.

Share on facebook
Deel dit artikel